aerotehnika

Air Compressors - Supplier and Service


PISTON COMPRESSORS

KOMPRESORË ME VIDË

Aksesorje

Pergaditje per zhytje

Messer

Per Ne

Kjo ndermarrje u themelua ne vitin 2000. Aerotehnika eshte product in je marreveshje ne mes te Safet Berzati dhe Shpendim Ademi te cilet jane edhe pronaret e ndermarjes. Aerotehnika u rrit ne nderrmarrje te fort dhe dinamike nw ditet e sotshme. Duke falenderuar nje trashigimie te gjate dhe unike tw prodhimit te kompresoreve, ne siguruam nje pozicion te tregut mbarekombetare ne prodhimin e kompresoreve per industry, kompresoreve professional, gjysemprofesional dhe pergaditjeve per zhytje ne uje. ...

Me teper

Comments & Questions