aerotehnika

Air Compressors - Supplier and Service

Për Ne

Kjo ndermarrje u themelua ne vitin 2000. Aerotehnika eshte product in je marreveshje ne mes te Safet Berzati dhe Shpendim Ademi te cilet jane edhe pronaret e ndermarjes. Aerotehnika u rrit ne nderrmarrje te fort dhe dinamike nw ditet e sotshme. Duke falenderuar nje trashigimie te gjate dhe unike tw prodhimit te kompresoreve, ne siguruam nje pozicion te tregut mbarekombetare ne prodhimin e kompresoreve per industry, kompresoreve professional, gjysemprofesional dhe pergaditjeve per zhytje ne uje. E gjithe kjo pune e palodhshme dhe suksesi i Aerotehnika eshte rezultat in je perfaqesimi te brendit evropjan per prodhimin e kompresoreve - AEROTECNICACOLTRI compressors.

Historiku

Aerotehnika eshte kompani e profesionalizuar ne lemine e furnizimit me kompresor, servisimin dhe mirmbajtjen e tyre. Aerotehnika eshte kompani e profesionalizuar ne lemine e furnizimit me kompresor, servisimin dhe mirmbajtjen e tyre. Aerotehnika eshte kompani e profesionalizuar ne lemine e furnizimit me kompresor, servisimin dhe mirmbajtjen e tyre. Aerotehnika eshte kompani e profesionalizuar ne lemine e furnizimit me kompresor, servisimin dhe mirmbajtjen e tyre.


Comments & Questions